Dezerty

Svatební cukrovinky a zákusky

Ke svatební hostině patří sladkosti stejně neodmyslitelně jako květinová výzdoba nebo slavnostní hudba. Svatební minidezerty a zákusky zpestří váš stavební den a stanou se tak sladkou součástí oslavy prvních okamžiků vašeho společného života.
V našem cukrářském studiu pro vás vyrobíme takové svatební dezerty, jaké si jen budete přát, a důraz přitom klademe nejen na jejich skvělou chuť, ale také na to, aby lahodily i oku a staly se dokonalým estetickým doplňkem vaší slavnostní tabule. Vše samozřejmě vyrábíme jen z těch nejkvalitnějších surovin.
Nabízíme širokou škálu dezertů a zákusků, abyste při plánovaní vaší svatební hostiny měli opravu bohatý výběr. Mezi nejoblíbenější minidezerty patří tarteletky, větrníčky, laskonky, makronky či různé druhy drobného pečiva. Vyrobíme pro vás ale také třeba originální svatební lízátka, čokoládový krém ganache, potažený kvalitní čokoládou nebo svatební zmrzlinu.
Naší specialitou pak jsou pettit four, tedy malé cukrovinky, které vznikly v 18. století ve Francii. V překladu jejich název znamená „malá trouba“. Tak je pojmenovali cukráři, kteří je vyráběli ve svých pecích ke konci směny, čímž bylo ještě využito zbývající teplo v roztopené peci. Vzhledem k velkým cenám topného dřeva to bylo velice ekonomické. To již dnes naštěstí řešit nemusíme, ale pettit four jsou stále populárnějším originálním doplňkem nejen svatebních hostin.
S láskou doporučujeme také lahodné tarteletky s chutí citrónu, čokoládového krému, medu, karamelu, ořechů, brusinek či mascaporne. Tyto laskominky nejen skvěle chutnají, ale také se snadno stanou pravou ozdobou svatebního stolu.
Dokonalým doplňkem slavnostní tabule jsou také úžasné makronky. Dvě šťavnaté, mandlové pusinky spojené lahodným krémem jsou pravým sladkým symbolem spojení ženicha a nevěsty na společnou pouť životem. V naší cukrárně je vyrábíme z vysoce kvalitních a přirozeně bezlepkových surovin.
Ať už si pro svůj svatební den vyberete jakékoli dezerty a zákusky, s námi máte jistotu, že budou špičkově kvalitní, lahodné a krásné.

Pettit four, mini dezerty, dezerty a zákusky

Pettit four je malá cukrovinka, která vznikla v 18.století ve Francii ( francouzky malá trouba). Tento název jim daly cukráři, kteří je vyráběly  ve svých pecích ke konci směny, čímž bylo ještě využito zbývající teplo v roztopené peci. Vzhledem k velkým cenám topného dřeva to bylo velice ekonomické.

KONTAKTUJTE NÁS